Ποιοί Είμαστε

Ποιοί Είμαστε

 

Η Εταιρεία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2015 με την επωνυμία «ΣΑΠΟΡΤ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και με το διακριτικό τίτλο «SUPPORT BROKERS S.A.».

Η Εταιρεία έχει έδρα στην Αθήνα, επί της οδού Ευρυδάμαντος 57, Τ.Κ. 117 45.

Η Support Brokers εκπροσωπείται από Έλληνες καταξιωμένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία και γνώση στην ασφαλιστική αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

 

Η Support Brokers έχει στελεχωθεί με άτομα που έχουν ειδίκευση στο αντικείμενο τους και μακρόχρονη καριέρα στην ασφαλιστική αγορά.

 

Τα Τμήματα της εταιρείας μας έχουν σύγχρονη οργανωτική δομή και τηρούνται όλες οι θεσπισμένες Διαδικασίες για την εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας.

 

H Support Brokers στα χρόνια της λειτουργίας της, έχει καταφέρει να αποκτήσει την Εμπιστοσύνη των Συνεργατών της και να καθιερωθεί στη συνείδηση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, των ασφαλιστικών εταιρειών και των πελατών ως μία από τις Ηγήτριες και Φερέγγυες Εταιρείες της ασφαλιστικής αγοράς.

 

Η Support Brokers, μέσα από τη συνεργασία της με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες έχει εξασφαλίσει για τους πελάτες της είτε είναι Ιδιώτες είτε είναι Επιχειρήσεις, προγράμματα ασφάλισης που καλύπτουν το σύνολο των ασφαλιστικών αναγκών τους, για  όλους τους Κλάδους Ασφάλισης. Επίσης παρέχει στους Συνεργάτες εφόδια για την βελτίωση της ποιότητας του χαρτοφυλακίου τους. 

 

Η Support Brokers έχει παρουσία με γραφεία σε 32 σημεία πώλησης και εξυπηρέτησης πελατών στην επικράτεια.

 

 

 

 

Με Ομαδικό Πνεύμα, Γινόμαστε Καλύτεροι

Ενδιαφέρεστε να γίνετε συνεργάτης μας;
Μάθετε Περισσότερα