Ποιοί Είμαστε

Ποιοί Είμαστε

Η Εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2015 με την επωνυμία «ΣΑΠΟΡΤ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και με το διακριτικό τίτλο «Support Brokers S.A.».

Η έδρα βρίσκεται στην Αθήνα, επί της οδού Ευρυδάμαντος 57, Τ.Κ. 117 45.

Η Support Brokers S.A.  εκπροσωπείται από Έλληνες καταξιωμένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία και γνώση στην ασφαλιστική αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Το Ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας έχει στελεχωθεί με άτομα που έχουν ειδίκευση στο αντικείμενο τους και μακρόχρονη καριέρα στην ασφαλιστική αγορά.

Τα Τμήματα της εταιρείας μας έχουν σύγχρονη οργανωτική δομή και τηρούνται όλες οι θεσπισμένες Διαδικασίες για την εύρυθμη λειτουργία της.

Στα χρόνια της λειτουργίας της, έχει καταφέρει να αποκτήσει την εμπιστοσύνη των Συνεργατών της και να καθιερωθεί στη συνείδηση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, των ασφαλιστικών εταιρειών και των πελατών ως μία από τις Ηγήτριες και Φερέγγυες Εταιρείες της ασφαλιστικής αγοράς.

Μέσα από τη συνεργασία της με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες η Support Brokers S.A. έχει εξασφαλίσει για τους πελάτες της είτε είναι Ιδιώτες είτε είναι Επιχειρήσεις, προγράμματα ασφάλισης που καλύπτουν το σύνολο των ασφαλιστικών αναγκών τους, για  όλους τους Κλάδους Ασφάλισης. Επίσης παρέχει στους Συνεργάτες εφόδια για την βελτίωση της ποιότητας του χαρτοφυλακίου τους. 

Η Εταιρεία μας  έχει παρουσία με γραφεία σε 32 σημεία πώλησης και εξυπηρέτησης πελατών στην επικράτεια.

 

Με Ομαδικό Πνεύμα, Γινόμαστε Καλύτεροι

Ενδιαφέρεστε να γίνετε συνεργάτης μας;
Μάθετε Περισσότερα